Hvem er Jeg ?

Jeg er en krebsekvinde født den 6-7-45. 6+7=13=4. 4 tallet handler for mig om det gamle kors med fire lige arme, Sol korset eller de fire evangelister eller Guds fire ansigter, de fire verdenshjørner osv..

Årstallet 1945 giver 19=10=1 lagt sammen med 4 tallet så har jeg et 5 tal Pentagrammet. Pentagrammet der viser mennesket stående med begge ben på jorden og udstrakte arme, vender vi det om så tales der om fanden med sine to horn pegende mod sky.

Ingen taler om at det er de 2 modsætninger som vi alle indeholder og at det er i vores nedstigen i materien at vi korsfæstes for igen at opstige og sidde til bords med Faderen.

Fødevarer med energi og næring. Mad er ikke kun noget vi intager for at vedligeholde vores fysiske legeme, maden har også en overordentlig stor betydning for vores psykiske tilstand noget vi oplever når vi er ked af det og trøstespise og dog er det primært det der sker kropsligt, fysiskt, ved fødeindtagelse som der fokuseres på.

Hvad enten man syntes om Rudolf Steiner, Mikkel Hindhede, Dr. Bircher-Benner, Waerland og i vor tid D´Adamo med sin bog " Mad efter de fire blodtyper" eller ej, så har de alle været med til at øge bevidstheden omkring det vi spiser og udfra deres skrifter har vi selv mulighed for at finde de fødeemner som passer til ens egen psyke og konstitution. Tage ansvar for sit eget liv

Rejser til andre verdener. Ferie minder er noget vi alle har, men hvor mange gange taler vi om de psykiske, indre påvirkninger et "fremmed" sted giver. Vil du med på rejsen så klik på Ferieminder.

Amatørgolf er blevet min nye hobby. Det er ikke så meget spillet endnu der drager, men naturen. Alle golfbaner er anlagt i de mest smukke naturområder. Vi får en god lang gåtur og masser af frisk luft, og er vi heldige hører der hotel med restaurant og diverse vine og gourmet mad til klubben.

Åndsvidenskab

Ytting´s åndsvidenskabelige foredrag har jeg gået til siden jeg lærte ham at kende i 72 og til hans død i 1984.

Henry var et meget elskeligt menneske som man aldrig gik forgæves til når man var i nød eller bare ønskede et godt råd.

Det han gav lever for evigt i os alle og det er mit håb at jeg ved at nedskrive hans foredrag kan være med til at udbrede den visdom han gav og formidle det videre til en ny generation.

"Overgangsalder - en Myte eller Virkelighed" er flyttet til www.kvindevisdom.dk Mine erfaringer udkommer i bogform som "Kvindevisdom" på Forlaget Stjerneanis.